Dantų implantai

Dantų implantų pagalba galima atstatyti prarastus dantis – nesvarbu ar Jums trūksta vieno, kelių ar visų dantų.

Kiti implantacijos privalumai:

  • Gretimų dantų išsaugojimas

Pasirinkus dantų implantaciją išsaugojami, šalia trūkstamo danties esantys, sveiki dantys, nes implantui nereikia kitų dantų atramos, kaip kad protezuojant tiltiniais dantų protezais. Gretimi natūralūs dantys nėra šlifuojami, todėl jie ilgai išlieka gyvybingi ir atlieka savo funkciją.

  • Sulėtinamas kaulo nykimo procesas

Po to, kai implantas integruojasi kaule, kramtymo metu susidaro natūrali apkrova žandikauliui, kuri apsaugo kaulą nuo nykimo (kas visada atsitinka naudojant tiltus ir išimamus dantų protezus).

  • Gera biotoleracija

Mūsų klinikoje naudojami tik aukščiausios kokybės- Šveicarijoje gaminami Straumann firmos dantų implantai. Tai labiausia moksliškai pagrįsta dantų implantų sistema pasaulyje!

  • Stabilumas

Dantų implantai yra stabili atrama įvairiems protezavimo sprendimams. O praėjus daugiau metų bei norint pakeisti protezus ar jų konstrukciją, panaudojami tie patys kaule esantys implantai.

  • Atgautas pasitikėjimas išimamais dantų protezais

Dantų implantai leidžia su pasitikėjimu kalbėti, valgyti ir juoktis. Jie tvirtai ir saugiai fiksuoja protezus.

  • Patikimumas

Individualiai parinkus tinkamiausią implantavimo metodą, gydymo sėkmė siekia  96-99%.


Užsiregistruokite konsultacijai – implantuojantis gydytojas periodontologas Žygimantas Guobis suteiks visą informaciją apie galimybes atstatyti Jūsų dantis implantų pagalba.